رفع مشکل دایرکت ادمین با فونت فارسی
وقتی فایل های فارسی را در DirectAdmin ویرایش می کنید (فایل های با محتوای فارسی)، کاراکتر های فارسی به هم می ریزند و حروف فارسی به درستی نمایش داده نمی شوند!
برای رفع این مشکل بصورت زیر اقدام کنید :
pc4you
وقتی فایل های فارسی را در DirectAdmin ویرایش می کنید (فایل های با محتوای فارسی)، کاراکتر های فارسی به هم می ریزند و حروف فارسی به درستی نمایش داده نمی شوند!
برای رفع این مشکل بصورت زیر اقدام کنید :
به طور عمومی هنگامی که صحبت از کلاستر ها می شود، مقصود فناوری هایی است که از طریق آن کامپیوتر های مختلف با هم با اشتراک قدرت پردازشی هم، بتوانند امور پردازشی را که به آنها محول شده است، انجام دهند. این امور پردازشی همه چیز می تواند باشد. از پردازش های سنگین علمی تا تبدیل فایل های موسیقی و یا رندر کردن جلوه های ویژه فیلم های سینمایی.
خیلی از دوستان دنبال رول های یا به عبارتی دیگر Rewrite_Rule های مربوط به NGINX برای ویبولتین ۴ و VBSEO هستند. وی بی سئو هر چند که توصیه میکنم هر جوری شده، حتی با علم به اینکه شکستن لینک های قدیمی باعث تخریب سئو ویبولتین خواهد شد (لزوما اینطور نخواهد شد و اگر درخواست رول های برگرداندن و ریدایرکت کردن URL های VBSEO به URL ها و لینک های پیش فرض ویبولتین بدون دریافت ۴۰۴ را دارید درخواست خود را برای ما تیکت کنید)، اقدام به حذف VBSEO کنید ولی اگر اصرار به این استفاده از این پلاگین مرده دارید این رول ها مشکل شما رو حل خواهد کرد :
همونطور که می دونید مسیر پیش فرض نصب IIS 7 روی درایو C هست و به گفته مایکروسافت چون این برنامه باید در درایو فایل های سیستم نصب بشه هنگام نثب امکان تغییر مسیر نصب رو ندارید!!! اما شاید یک روز مثل بنده به دلیل کمبود جا روی درایو C یا سایر مسائل قصد داشته باشید محتوای موجود روی فولدر سایت رو به درایو دیگری ببرید برای این کار از طریق زیر عمل کنید
یکی از مشکلات و ایرادات رایج پس از نصب کنترل پنل کلوکسو بر روی سرور مجازی یا اختصاصی لینوکس ، باز شدن صفحه دیفالت کلوکسو در هنگام لود شدن سایت و دامنه مورد نظر شماست . این ایراد فقط در اولین نصب کلوکسو اتفاق میفتد و در صورت بر طرف کردن مشکل ، پس از اد کردن دامنه جدید در کلوکسو با این مشکل مواجه نخواهید شد . ایراد به تنظیمات وب سرور آپاچی و پیکر بندی فایل httpd.conf وب سرور آپاچی بر میگردد . این مشکل یکی از باگ های کلوکسو محسوب میشود که خوشبختانه اصلا مشکل جدی و حادی نیست و در بعضی از مواقع در هنگام نصب کلوکسو پیش می آید که به راحتی قابل حل است .
گواهینامه الکترونیکی SSL دارای انواع مختلفی است، که هر نوع آن تامین کننده نیاز خاصی می باشد و از اعتبار و قیمت متفاوتی برخوردار است و علاوه بر تامین امنیت می تواند اعتبار یک سازمان را نمایش دهد. به منظور انتخاب بهترین نوع گواهینامه SSL و صرف مناسب ترین هزینه به منظور برآورده نمودن نیاز و کارایی مطلوب، لازم است ابتدا تعریفی از آنها داشته باشیم:
در این مطلب به بررسی گواهی Self-signed SSL نمی پردازیم. گواهی SSL از نوع Self-signed هیچگونه اعتباری ندارد و بیشتر در موارد آزمایشی مورد استفاده قرار می گیرد.
انتقال فایل از یک هاست یا سرور به هاست یا سرور دیگر در شرایطی که حجم فایل بسیار بالا باشد، باعث اتلاف زمان زیاد و هزینهی زیاد برای دانلود و آپلود مجدد فایل است.
برای حل این مشکل میتوان با یک اسکریپت php، کار انتقال فایل از طریق پروتکل http یا ftp را به آسانی و سرعت زیاد به انجام رساند.
سرورها و هاستهای اینترنتی به با سرعتهای بسیار بالا به شبکهی اینترنت متصل هستند و انتقال فایلی که ممکن است دانلود و آپلود آن به یک ساعت زمان نیاز داشته باشد، در عرض چندین ثانیه به انجام میرسد.
پس از پایان انتقال فایل، در اولین فرصت، فایل php انتقال را از روی سرور حذف کنید، همچنین بهتر است انتقال فایل در یک زیرشاخه از دامنهی مقصد به انجام برسد تا در صورت مراجعهی کاربران به دامنهی جدید، به طور اتفاقی، اسکریپت انتقال یا فایل منتقل شده در معرض دید آنان قرار نگیرد.
نکتهی دیگر پیش از اجرای اسکریپت، بررسی وجود نداشتن فایلی همنام با فایل انتقالی در شاخهی فعلی است، زیرا اگر چنین فایلی از قبل موجود باشد بازنویسی خواهد شد.
برنامهها در خط فرمان لینوکس عموما خروجی خود را به خروجی استاندارد ارسال میکنند. اما گاهی اوقات برخی از برنامهنویسان ترجیح میدهند خروجی برنامه را به جای خروجی استاندارد به TTY ارسال کنند. اگر برنامه نویس خروجی را به TTY ارسال کند خروجی برنامه را نمیتوان به دستور بعدی ارسال کرد (PIPE) و یا خروجی برنامه را نمیتوان در فایل ریخت.
اسکریپت CXS که یک آنتی شل است خروجی خود را به TTY ارسال میکند در نتیجه خروجی این اسکریپت را نمیتوان با ارسال به فایل یا PIPE کردن خروجی به برنامههای دیگر پردازش کرد.
نمونه خروجی این برنامه را در زیر ببینید.
شاید این سوال برایتان ایجاد شده باشد که هنگامی که آدرس یک سایت را در مرورگر خود وارد میکنید چه فرآیندی طی میشود تا محتویات آن وبسایت در مرورگرتان قابل نمایش شود. در پاسخ به این سوال باید بدانید که اطلاعات تمامی وبسایتهای اینترنتی بر روی کامپیوترهایی قرار دارد که اصطلاحا سرور نامیده میشوند. هر سرور دارای یک آدرس منحصر به فرد به اسم آدرس IP در شبکه اینترنت میباشد. با این اوصاف برای مشاهده یک وبسایت باید آدرس IP آن را به خاطر بسپارید که کار نسبتا دشواری است. ضمن اینکه با این روش امکان نگهداری یک سایت بر روی هر سرور میباشد و یا باید به ازای هر سایت یک IP هم در نظر گرفت.
به همین دلیل استفاده از دامنهها برای آدرسدهی وبسایتها استفاده میشود. اما برای این که یک دامنه بداند باید به کدام سرور اشاره کند نیاز به سرویس واسطی میباشد. این سرویس که DNS نامیده میشود، وظیفه ترجمه نام دامنه به IP را دارد. DNSSEC نوعی خاص از DNS میباشد که به منظور افزایش ضریب امنیت استفاده از سرویس DNS ایجاد شده است که در ادامه به شرح آن خواهیم پرداخت.
در صورتی که حجم مصرف شده هاست شما کمتر از میزان نشان داده شده در دایرکت ادمین می باشد برای رفع این مشکل باید از طریق SSH وارد مسیر زیر شوید:
1 |
cd /usr/local/directadmin |
سپس دستور زیر را اجرا نمایید:
netazar.ir - Best Persian Wordpress Themes | Designed By mohammad